Click for Liza's new song



♥ Zazafied ♥
Greetings
Welcome to Zazafied, where you can get the most up-to-date updates about Dr. Liza Wang, the "Big Sister" of Hong Kong Entertainment Industry.

Loved and adored by many, Liza has been frequently referred to as the "Idol, Queen & Goddess" of people's hearts. Liza entered her 40th year in the entertainment industry in 2007, but Liza is showing no signs of slowing down, instead she hopes to continue bringing joy and satisfaction to the audiences all over the world. She is truly a diva handmade in heaven.


Thursday, May 7, 2009
wedding news on BBC website

http://news.bbc.co.uk/chinese/trad/hi/newsid_8030000/newsid_8033000/8033096.stm

港著名藝人汪明荃羅家英美國完婚
汪明荃(左)與羅家英(中新社圖片15/11/2007)
汪明荃與羅家英的戀情廣為香港民眾熟悉

香港著名藝人兼全國政協委員汪明荃在美國與交往20年的情人羅家英註冊結婚,香港各界藝人紛紛道賀。

香港與中國國內媒體星期二(5月5日)報道,汪明荃從美國致電回港,向其雇主電視廣播有限公司(無線電視)的電視廣播業務總經理陳志雲報告了喜訊。

據報道,汪明荃與羅家英在美國拉斯維加斯度假期間登記註冊結婚,稍後將先到洛杉磯作粵劇慈善演出,再返回香港。

汪明荃透過無線電視外事部公布了喜訊,並發放結婚照。據稱兩人心情甚佳,待回港後再接受各界祝賀。

61歲的汪明荃與62歲的羅家英20多年前因為粵劇演出而結緣,羅家英歷來多次求婚都未成功,因此這次兩人的婚訊為演藝界帶來了驚喜。

人稱“阿姐”的汪明荃1970年代加入電視演員行列,是香港著名的資深演員,後更參與粵劇演出,現為粵劇行業公會香港八和會館的理事會主席。

羅家英自幼學習粵劇,屬香港粵劇大老倌,1990年代開始參與電影演出,曾在1995年憑電影《女人四十》連奪香港電影金像獎和台灣金馬獎的最佳男配角殊榮。

汪明荃1988年首次出任中國全國人大廣東省代表,香港政權移交後續任全國人大港區代表,至1998年轉任全國政協委員,開始淡出政壇。

2008年,汪明荃在全國兩會期間向政協提案,建議北京當局重新向香港民主派成員簽發“回鄉證”,作為香港民主派與北京溝通的第一步。

當時民主派讚揚汪明荃的提案具有勇氣,親北京陣營則認為這不是適合在政協會議上提出的議案。

Labels:


~Zazafied at 9:47 AM ~ 0 thoughts